9.11.2018

Etsimme viestintä- ja myyntivastaavaa

Avoin työpaikka:

Viestintä- ja myyntivastaava

Forum Box on Helsingin Ruoholahdessa sijaitseva osuuskuntapohjainen galleria ja tila taiteelle. Forum Boxin jäsenistöön kuuluu 90 suomalaista eturivin taiteilijaa ja kulttuurikentän toimijaa. Järjestämme näyttelyitä ja tapahtumia. Tuomme esiin ajankohtaisia kotimaisia ja ulkomaisia, sekä etabloituja että nuoria, kuvataiteilijoita. Meidän arvojamme ovat taiteen vapaus, yhteisöllisyys ja monimuotoisuus.  Vuonna 2019 galleriamme täyttää 20 vuotta.

Haemme nyt motivoitunutta ja aloitekykyistä viestintä- ja myyntivastaavaa osaksi pientä tiivistä tiimiämme. Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin ja mahdollisuuden päästä mukaan luovaan ja innostavaan yhteisöön.

Työssäsi kehität ja toteutat gallerian kokonaisvaltaista viestintää ja markkinointia, niin näyttelyiden, tapahtumien kuin teosmyynninkin osalta. Viestintä- ja myyntivastaavanamme kehität ja toteutat gallerian kokonaisviestintää, mutta hoidat myös tuotannollisia tehtäviä galleriassamme.  Tärkein tehtäväsi on toimia yhteyshenkilönä gallerian ja taiteilijoiden, median edustajien, ostajien sekä tapahtumanjärjestäjien välillä.

Toimenkuvasi on laaja ja edellyttää hyviä organisointitaitoja.  Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta monipuolisesta viestintätyöstä ja tapahtumien organisoinnista ja/tai myyntityöstä. Sinulla on vahva osaaminen eri viestintäkanavista ja into oppia sekä tutkia uutta. Olet idearikas, omatoiminen ja tartut haasteisiin ripeästi. Sinulla on hyvä tilannetaju ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, vahva kiinnostus taiteeseen ja kulttuuriin sekä sujuva suomen kielen taito. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävä on määräaikainen (3-vuotta, mahdollisuus vakinaistamiseen on) ja työajat neuvotellaan työntekijän kanssa sopimuksen mukaisesti.

Tule rakentamaan ja kehittämään Forum Boxista Suomen kiinnostavin ja korkeatasoisin nykytaiteen näyttämö! Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi asiantuntijaorganisaatiossamme.

Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemus, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 26.11.2018 mennessä osoitteeseen:

Lisätietoja antaa: toiminnanjohtaja Nina Toppila, ma 19.11. klo 10-14 sekä ke 21.11. klo 10-14: puh. 050 548 76 04

Forum Box – tila taiteelle: Ruoholahdenranta 3a, 00180 Helsinki