5.1.2019

Etsimme toiminnanjohtajaa

Osuuskunta Forum Box on Helsingin Ruoholahdessa sijaitseva monipuolinen nykytaiteen toimija. Meidän arvomme ovat taiteen vapaus, yhteisöllisyys ja monimuotoisuus. Osuuskunnalla on tällä hetkellä jäseninä 90 suomalaista eturivin taiteilijaa ja kulttuurikentän toimijaa. Täytämme tänä vuonna 20 vuotta.

Haemme Suomen kuvataidekentän näköalapaikalle uutta innostunutta ja innostavaa toiminnanjohtajaa nykyisen toiminnanjohtajamme siirtyessä muihin tehtäviin.

Olet aloitekykyinen ja innovatiivinen, osaat pitää kokonaisuudet hallinnassa ja olet tottunut viemään sovitut asiat maaliin asti. Et kavahda strategisten kysymysten keskellä tarttua arkisiin ja hyvin konkreettisiinkin tehtäviin.

Sinulla on riittävästi osaamista kuvataide- tai muun kulttuuritoimijan toiminnasta. Omaat lisäksi hyvät hallinnolliset taidot ja sinulla on esimieskokemusta. Olet luonut kontakteja kulttuurikentän rahoittajiin ja sinulla on kokemusta kulttuuritoimijoiden erilaisista varainhankintakanavista ml. yritys- ja muut yhteistyömuodot.

Hallitset projektien suunnittelun ja läpiviemisen. Sinulla on talousosaamista ja osaat toimia luontevasti ja luovasti olemassa olevien taloudellisten raamien puitteissa. Taiteilijoiden ja taiteilijuuden ymmärtäminen sekä arvostaminen ovat sinulle itsestäänselvyys.

Innostuitko? Tartu siis mahdollisuuteen ja lähetä hakemus, ansioluettelosi ml. mahdolliset suosittelijat ja palkkatoiveesi 18.1.2019 mennessä osoitteeseen:

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

 

Osuuskunta Forum Boxin hallituksen puheenjohtaja Arto Jurttila, puh. 040 563 7269.

9.1. klo 10–12
11.1. klo 10–12
16.1. klo 10–12

Osuuskunta Forum Boxin hallituksen jäsen kuvataiteilija Pasi Rauhala, puh. 045 670 5236.

11.1. klo 9–13
16.1. klo 9–14