17.1.2020

Forum Box hakee työharjoittelijaa!

 

TYÖHARJOITTELU FORUM BOXISSA

Osuuskunta Forum Box etsii kuvataiteesta ja kulttuurialasta kiinnostunutta työkokeilijaa/työharjoittelijaa 4–6 kuukauden ajaksi Ruoholahdenrannassa sijaitsevaan taidegalleriaan. Työkokeilu TE-toimiston kautta edellyttää, että hakija on ilmoittautunut työttömäksi työnhakijaksi ja on oikeutettu työkokeiluun.  Työkokeilu/-harjoittelu alkaa helmikuussa tai sopimuksen mukaan.

Työkokeilu sisältää erilaisia taidegalleriaan liittyviä työtehtäviä, joista voidaan sopia tarkemmin hakijan henkilökohtaisen osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Kokeiluun voi kuulua esimerkiksi seuraavia tehtäviä:

  • Taidenäyttelyiden valvonta ja asiakaspalvelu galleriassa
  • Taidenäyttelyiden ja avajaisten koordinoinnissa sekä järjestelyissä avustaminen
  • Markkinointi- ja viestintätehtävät, kuten sosiaalisen median ja verkkosivujen päivitys
  • Erilaisissa näyttely-, myynti- viestintä- ja yhteistyöhankkeissa avustaminen
  • Hakijan kiinnostuksen ja osaamisen mukaan mahdollisuus esimerkiksi taidekasvatukseen tai tapahtumajärjestämiseen liittyviin tehtäviin

Työkokeilu sopii erityisen hyvin taide- tai kulttuurialalle aikovalle, vastavalmistuneelle tai taidealalla jo aiemmin toimineelle työttömänä olevalle henkilölle. Esimerkiksi vanhempainvapaan tai valmistumisen vuoksi kulttuurituotannon tai kulttuurin hallinnon työkokemusta kaipaavalle henkilölle voimme räätälöidä omaa ammatillista osaamista tukevia työtehtäviä.

Hakijalta toivotaan palvelualttiutta sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävään valittavalle on eduksi hyvä tietotekninen osaaminen sekä sujuva ruotsin kielen taito. Kokemus kulttuuritapahtumien tuottamisesta katsotaan eduksi.

Lähetä napakka hakemuksesi ja ansioluettelosi Forum Boxin toiminnanjohtajalle osoitteeseen                                                                                                                   Työharjoittelija valitaan heti sopivan hakijan löydyttyä.

FORUM BOX on kuvanveistäjä, akateemikko Kain Tapperin (1930–2004) aloitteesta vuonna 1996 perustettu taideosuuskunta, jonka tarkoituksena on ylläpitää vapaata, voittoa tavoittelematonta tilaa kaikelle taiteelle Suomen kulttuurielämän sisällön tukemiseksi. Forum Boxin toiminnan takana on n. 90 suomalaista eturivin taiteilijaa ja kulttuurin kentällä toimijaa. Forum Boxin tavoitteena on olla kaikille taiteen aloille avoin tila. Haluamme tuoda esille ajankohtaisia kotimaisia ja ulkomaisia, sekä etabloituja että nuoria taiteilijoita. Järjestämme kuukausittain vaihtuvien korkeatasoisten kuvataidenäyttelyiden ohella erilaisia taidetapahtumia, taiteilijatapaamisia, performansseja, musiikki- ja teatteriesityksiä.

Lisätietoa TE-toimiston työkokeilun käytännöistä:
http://www.te-palvelut.fi/te/fi/erikoissivut/kaytannot_ja_saannokset/index.html

 

Yhteydenotot ja tiedustelut:
Iina Koski
toiminnanjohtaja
Forum Box – tila taiteelle
Ruoholahdenranta 3a, 00180 Helsinki
+358 (0)50 548 7604