8.6. — 13.6.2021

Art Fair Suomi Goes Galleries

Art Fair Suomi avaa kuvataidekesän 2021 ja levittäytyy ympäri Helsingin gallerioita. Yhden yhteisen tapahtumapaikan sijaan festivaali nostaa tänä vuonna esiin erilaisia pääkaupunkiseudun gallerioita ja taideyhteisöjä. Forum Box on mukana tapahtumassa! Olemme festivaaliviikolla auki poikkeuksellisesti ti–ke klo 12–19  ja ohjelmassa on mm. taiteilijatapaaminen ja opastettuja kierroksia.

Forum Boxin Art Fair Suomi -ohjelma


Opastettu verkkokierros Galleria Huudon ja Forum Boxin näyttelyihin
Koko viikon: 8.6.–13.6.2021

Tervetuloa tutustumaan Forum Boxin ja Galleria Huudon näyttelyihin Ida Taavitsaisen opastaman verkkokierroksen kautta! Opastettu kierros on nähtävissä gallerioiden verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa koko tapahtumaviikon ajan 8–13.6.2021. Linkki lisätään tähän ennen festivaalia


Taiteilijatapaaminen Forum Boxilla

ti 8.6.2021 klo 16:00–19:00

Tervetuloa tapaamaan Sanctuary-näyttelyn taiteilijoita Roma Auskalnyteä, Suvi Sysiä ja Inma Herreraa! Pidämme kiinni kesäkuussa voimassa olevista kokoontumisrajoituksista ja varmistamme virusturvallisen tapahtuman.


En ymmärrä (nyky)taidetta
ke 9.6. klo 11 ja to 10.6. klo 17

Tämä opastettu kierros kesyttää nykytaidetta ja antaa vinkkejä siitä, miten taidetta voi lähestyä.
Tietokirjailija, taideasiantuntija ja kuvataiteilija Krista Launosen johdolla tutustutaan Sanctuary-näyttelyyn. Kesto noin 20 min.

Ilmoittaudu keskiviikon kierrokselle

Ilmoittaudu torstain kierrokselle


Selkokieliset galleriakierrokset Galleria Topeliuksessa ja Forum Boxissa

ke 9.6. Galleria Topeliuksesta klo 14 ja klo 15

Selkokulttuuri ry järjestää selkokielisiä galleriakierroksia osana festivaalia. Kierrokset alkavat Galleria Topeliuksesta klo 14 ja klo 15. Kuka tahansa on tervetullut kierrokselle!

Ilmoittaudu keskiviikon 9.6. klo 14 opastukseen

Ilmoittaudu keskiviikon 9.6. klo 15 opastukseen

 

Tutustu koko Art Fair Suomi -tapahtumaan