Uniikki juhlatila nykytaiteen ympäröimänä!

Galleria Forum Box on ainutlaatuinen ja innostava ympäristö yritys- ja yksityistilaisuuksille. Tilassamme onnistuvat niin pikkujoulut, yritystilaisuudet, häät, karonkka- ja syntymäpäiväjuhlat kuin seminaarit ja tuotelanseerauksetkin.

Gallerian 300 m²:n kokoinen ja parhaimmillaan kuuden metrin korkuinen tila sijaitsee Helsingin keskustassa, Ruoholahdenrannassa (raitiovaunun 6 päätepysäkkiä vastapäätä, raitiovaunujen 7 ja 9 pysäkiltä Länsilinkki n. 100 metrin päässä).

Tilan pelkistetty ilme muuttuu aina näyttelyiden vaihtuessa, joten tapahtumat saavat uuden näyttelyn myötä aina myös uudenlaisen ilmeen.

Tilavuokraajan käytössä on tarvittaessa pieni keittiömme sekä pöydät ja tuolit 50 henkilölle. Meiltä löytyy myös videotykki ja äänentoisto. Katso lisätietoja tilavuokraajan käytössä olevista kalusteista täältä.

Voimme tarvittaessa avustaa pitopalvelun sekä erilaisten esitysten (musiikki, performanssi, taiteilijatapaamiset) hankkimisessa.

Otathan yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Luonnollisesti kaikki galleriassa tapahtuva toiminta tulee tapahtua esillä olevan näyttelyn ehdoilla. Pääsääntöisesti vuokraamme tilaa gallerian aukioloaikojen ulkopuolella. Galleria on avoinna tiistaista sunnuntaihin kello 12 – 17, maanantaisin suljettu. Tapahtumia voi järjestää joustavasti myös maanantaisin gallerian ollessa kiinni.

Maksimihenkilömäärämme on 100. Tilojemme maksimikapasiteetti vaihtelee aina kunkin näyttelyn mukaan. Olethan yhteydessä, niin voimme arvioida näyttelyn soveltuvuutta tapahtumallesi yksityiskohtaisemmin.

Pyydä tarjous tilasta tapahtumaasi varten,
puh. 050 313 9075 / 050 524 1781
tai