En unik festsal omgiven av samtida konst!

Galleri Forum Box är en unik miljö för företagsevenemang och privata evenemang. I våra lokaler går det exempelvis att ordna lillajulsfester, privata fester, bröllop, karonka- och födelsedagsfester samt seminarier och produktlanseringar.

Galleriet på 300 m2 med upp till 6 meter höga utrymmen är beläget i Helsingfors centrum, vid Gräsvikskajen (100 m från hållplatsen Västra länken där spårvagnarna 7 och 9 går).

Lokalens utseende beror på utställningen/utställningar som äger rum vid tillfället då lokalen uthyres. Detta innebär att ditt evenemang äger rum i en unik miljö!

Vid uthyrning får du tillgång till bord och stolar samt köket vid behov. Det finns även projektor och ljudsystem i lokalen. För mera information gällande möbler och tillbehör klicka här!

Vi kan vid behov hjälpa till med catering och även ordna olika typer av uppträdanden (musik, performance, konstnärsträffar).

Hör av dig, vi svarar gärna på frågor!

Naturligtvis måste alla evenemang ske på den rådande utställningens villkor. Vi hyr vanligtvis inte ut lokalen under galleriets öppettider (galleriet är öppet tisdag – söndag 12-17, stängt på måndagar).

Lokalen rymmer som mest cirka 100 personer. Maxkapaciteten beror dock på utställningen i lokalen. Var i kontakt med oss så kan vi diskutera detaljer kring ditt evenemang och hur detta går ihop med utställningen som råder under datumet i fråga.

Be om en offert för ditt evenemang,
ring oss 050 548 7604 / Anna Akins
eller skicka en e-post: