En unik festlokal omgiven av samtidskonsten!

Galleri Forum Box är en unik miljö för företagsevenemang och privata fester. I våra lokaler går det exempelvis att anordna lillajulsfester, privata fester, bröllop, karonka- och födelsedagsfester samt seminarier och produktlanseringar.

Galleriets som är 300 m2 stort med 6 meter högt upp till tak är beläget i Helsingfors centrum, vid Gräsvikskajen (100 m från hållplatsen Västra länken där spårvagnarna 7 och 9 stannar).

Lokalens interiörer varierar enligt utställningen/utställningarna som äger rum vid tillfället då lokalen uthyres. Detta innebär att ditt evenemang äger rum i en unik miljö!

Vid uthyrningen får du tillgång till bord och stolar samt köket vid behov. Det finns även projektor och ljudsystem tillgängliga i lokalen. För mera information gällande möbler och tillbehör klicka här!

Vi kan vid behov hjälpa till med catering och även ordna olika typer av uppträdanden (musik, performance, konstnärsträffar).

Hör av dig, vi svarar gärna på frågor!

Naturligtvis måste alla evenemang ske på den rådande utställningens villkor. Vi hyr vanligtvis inte ut lokalen under galleriets öppettider (galleriet är öppet tisdag – söndag 12-17, stängt på måndagar).

Lokalen rymmer som mest cirka 100 personer. Maxkapaciteten beror dock på utställningen i lokalen. Var i kontakt med oss så kan vi diskutera detaljer kring ditt evenemang och hur detta går ihop med utställningen som råder under datumet i fråga.

Be om en offert för ditt evenemang,
ring oss 050 548 7604 / Anna Akins
eller skicka en e-post: