Opastukset ja työpajat

 

Opastukset aikuisryhmille

Galleria Forum Box tarjoaa myös ryhmille mahdollisuuden vierailla taidenäyttelyissä ja tutustua nykytaiteeseen rennossa galleriamiljöössä.

Forum Boxissa nykytaiteeseen on mahdollista tutustua itsenäisesti tai oppaan johdolla. Vierailu galleriassa voidaan järjestää sopimuksen mukaan ma–pe klo 9–17. Opaskierros on mahdollista saada suomen ja englannin kielellä.

Galleriavierailu ja opastus ovat maksuttomia. Huomioittehan kuitenkin, että opasvarauksien peruutukset tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen vierailua. Peruuttamattomista varauksista laskutetaan 50 euron maksu.

Varaa opastus:

Työpajat lapsille ja koululaisille

Järjestämme galleriassa maksuttomia kierroksia ja työpajoja päiväkotiryhmille, koululaisille ja lukiolaisille. Järjestämme työpajoja suomeksi ja englanniksi. Työpaja kestää n. 1,5 tuntia (sisältäen opastuksen näyttelyyn) ja sen voi varata haluamalleen ajalle arkipäiville klo 9–17 välillä.

Kysy lisää: tai +358 50 524 1781

 

Forum Box sijaitsee Ruoholahdenrannassa lähellä Hietalahdentoria. Raitiovaunujen 7 ja 9 pysäkki Länsilinkki on n. 100 metrin päässä galleriasta.