Opastukset

Vierailu galleriassa

Galleria ja taidetila Forum Box tarjoaa myös ryhmille mahdollisuuden vierailla taidenäyttelyissä ja tutustua nykytaiteeseen rennossa galleriamiljöössä. Kuukausittain vaihtuvien korkeatasoisten taidenäyttelyiden ohella Forum Boxissa järjestetään taiteilijatapaamisia sekä teatteri-, tanssi-, musiikki- ja performanssiesityksiä.

Forum Boxissa nykytaiteeseen on mahdollista tutustua itsenäisesti tai ennakkoon sovituissa taidetapaamisissa, jotka voivat sisältää esimerkiksi näyttelyesittelyn, työpajan tai taiteilijatapaamisen. Vierailu galleriassa voidaan järjestää sopimuksen mukaan ma–pe klo 9–17. Opaskierros on mahdollista saada suomen ja englannin kielellä. Työpaja kestää n. 1,5 tuntia (sisältäen opastuksen näyttelyyn).

Forum Box sijaitsee Ruoholahdenrannassa lähellä Hietalahdentoria. Raitiovaunujen 7 ja 9 pysäkki Länsilinkki on n. 100 metrin päässä galleriasta.

Varaukset ja lisätiedot

Galleriavierailut ovat maksuttomia. Huomioittehan kuitenkin, että opasvarauksien peruutukset tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen vierailua. Peruuttamattomista vierailuista laskutetaan 50 euron maksu.

Forum Box – Tila taiteelle
Käyntiosoite: Ruoholahdenranta 3 a, 00180 Helsinki
Puh.  050 524 1781
S-posti 

 

Tervetuloa!