25.3.2022

Dakinivoima -perfomanssi klo 14.00–16.30

Osana Hanne Ivarsin näyttelyä Dakinivoima on mahdollista kokea samanniminen performanssi. Performanssi esitetään tiettyinä päivinä klo 14.00–16.30.
Perfomanssia voi vain pistäytyä katsomassa tai viettää sen äärellä pidemmänkin tovin.

Dakinivoima on performanssi, johon voi osallistua esittämällä Viisaudelle kysymyksen tai kysymyksiä. Viisaus eli arkkienkeli Gabriel kanavoi vastaukset Dakininsa kautta.
Dakini on naispuolinen viisauden lähettiläs. Kysymys kirjoitetaan paperille ja vastaus annetaan kirjallisesti. Tällä tavalla galleriavierailijan kysymys ja vastaus pysyvät yksityisinä. Yksityisyys säilyy myös kysyjän ja Viisauden välillä, koska itse tapahtuma, kysymys ja vastaus pyyhkiytyvät pois Dakinin muistista. Arkkienkeli Gabriel allekirjoittaa vastaukset, jotka välittyvät Dakinin kautta. Viisaus vastaa usein (ei aina) vain lyhyesti. Vierailija on myös tervetullut palaamaan ja kysymään lisää. Jos et tiedä mitä kysyä, voit kysyä, mitä Viisaus haluaisi sanoa sinulle.  Paperia ja kyniä on saatavilla.

Dakini on naispuolinen viisauden lähettiläs. Sana Dakini tarkoittaa taivaantanssijaa. Dakinivoima on naisellinen voima. Se on meissä kaikissa, sukupuolesta riippumatta.
Meditaation avulla voi herättää Dakinivoiman. Dakinivoimalla saa tai voi saada suoran kosketuksen viisauden kanssa eri tavoin.
Eli ihminen voi esimerkiksi toimia kanavana viisauden ja ihmisten välillä.

Performanssin aikataulu:
pe 25.3.
la 26.3.
la 2.4.

Perfomanssi tapahtuu kaikkina ylläolevina päivinä klo 14.00–16.30