23.9.2022

Tulkinnanvaraista:
Monokromaattinen ilta

Monokromaattinen ilta

klo 19.00–22.00

MICROTUB

Robin Hayward, mikrotonaalinen F-tuuba
Peder Simonsen, mikrotonaalinen C-tuuba
Martin Taxt, mikrotonaalinen C-tuuba

Tulkinnanvaraista-foorumilla syksyllä 2011 esiintynyt säveltäjä, tutkija ja muusikko Robin Hayward on kehittänyt tuuban “binäärisen” venttiilimekanismin, joka mahdollistaa hyvin hienovaraisten intervallien käyttämisen musiikin täsmällisenä materiaalina. Microtub-trio hyödyntää myös Haywardin rakentamaa Tuning Vine -alustaa, joka tuottaa kolmiulotteisen, intuitiivisen mallin puhdasvireisistä intervallirakenteista.

WIDER DIE NATUR

Erik Drescher & Peter Ablinger

Wider die Natur on Peter Ablingerin ja Erik Drescherin kokeellinen sävellysprojekti. Perinteisten huilujen spektriä on laajennettu kuuloalueen yläpäätä kohti kurottavilla 1-jalkaisilla urkupilleillä ja matalia ääniä tuottavilla pulloilla. Kesällä 2020 Ablinger ja Drescher työskentelivät kuuden viikon ajan “al fresco”, synnyttäen yhdessä laajan cd-muodossa julkaistun teoksen. Erik Drescher esittämän elektroakustisen version myötä jatkamme Ablingerin monitaiteisen ja käsitteellisen musiikin syväluotaamista.

ÄÄNIÄ

Annika Fuhrmann, Juha Valkeapää, Jussi Korhonen ja Outi Pulkkinen esittävät improvisoitua vokaalimusiikkia.

Liput 15/10€ ovelta (vain korttimaksu)

http://www.tulkinnanvaraista.fi

Esteettömyys

Galleria Forum Box on osin esteetön tila. Gallerian sisäänkäynnin ja jalkakäytävän välillä on kynnys, jonka korkeus on noin 10 cm. Lue tarkemmat esteettömyystiedot täältä: https://forumbox.fi/vierailu/#esteettomyys