21.11. — 22.11.2020

Taidetta & glögiä

Tervetuloa nauttimaan taiteesta & glögistä gallerioihin 21-22.11.2020!

Galleria Forum Box, Galleria Huuto sekä Galleria Pirkko-Liisa Topelius järjestävät yhteisen Taidetta & glögiä -viikonlopun, jonka aikana gallerioissa on upeiden näyttelyiden lisäksi tarjolla myös teos- ja kirjamyyntiä sekä kuumaa juotavaa. Viikonlopun ohjelma täydentyy Facebookissa.

Galleria Forum Box
Forum Box on kuvanveistäjä, akateemikko Kain Tapperin (1930–2004) aloitteesta vuonna 1996 perustettu taideosuuskunta, jonka tarkoituksena on ylläpitää vapaata, voittoa tavoittelematonta tilaa kaikelle taiteelle Suomen kulttuurielämän sisällön tukemiseksi.

Taidetta & Glögiä -tapahtuman aikaan Forum Boxissa esillä oleva näyttely: Muusa – keskusteluja taiteesta ja rakkaudesta.

Galleria Huuto
Galleria Huuto on taiteilijoiden ylläpitämä tila taiteelle. Galleria Huudon toiminnasta vastaa yleishyödyllinen yhdistys Mehiläispesä ry – Bikupa rf, jolla on tällä hetkellä noin 120 taiteilijajäsentä. Huudon toiminnan painopisteenä ovat ammattimaiset ja laadukkaasti toteutetut näyttelyt Galleria Huudon nykyisessä toimipisteessä. Galleriatoiminnan lisäksi Huuto toteuttaa taiteellisia projekteja Suomessa ja ulkomailla.

Taidetta & Glögiä tapahtuman aikaan Huudossa on esillä Hanna Vahvaselkä: Rekonstruktioita, Camilla Mihkelsoo: Other livesLeena Ylä-Lyly: It Is What It Is sekä Enni Vekkeli: Spirit Mother Daughter.

Galleria Pirkko-Liisa Topelius
Galleria Pirkko-Liisa Topelius on vuonna 1988 perustettu Helsingissä sijaitseva taidegalleria. Pirkko-Liisa Topelius on galleristin työn ohella tehnyt pitkän uran myös sisustusarkkitehtinä, ja gallerian ja Topeliuksen sisustustoimiston työt ovatkin kulkeneet tiiviisti käsi kädessä.

Taidetta & Glögiä -tapahtuman aikaan Galleria Pirkko-Liisa Topeliuksessa on esillä Helena Junttila: Ihmisenä oleminen.

Sunnuntaina 22.11. gallerioihin johdattaa opastettu ja maksuton Art Walk -galleriakierros, lähtö klo 13:30 Muu Gallerialta.
Kaikki mukana olevat galleriat ovat avoinna lauantaina & sunnuntaina kello 12-17. Tervetuloa nauttimaan lähestyvän joulun tunnelmasta!