26.4. — 19.5.2019

Emilia Ukkonen:
Journey Back in Time

Menneiden elämien regressioterapia perustuu uskoon jälleensyntymisestä ja ideaan, että ihmiset voivat käsitellä emotionaalisia ja psykologisia ongelmiaan käyttäen hypnoosia saadakseen yhteyden menneiden elämien kokemuksiin ja traumoihin.

Uskotaan, että nämä ratkaisemattomat asiat entisistä elämistä siirtyvät nykyisiin ja ovat osallisina niihin onnettomuuksiin ja vaivoihin, joita tässä hetkessä koemme.  Kun yksilö saa oivalluksen siitä kuka hän oli, mitä teki ja mitä hänelle tapahtui näissä aikaisemmissa elämissä, hän voi saada käsityksen itsestään nykyhetkessä. Tätä tietoa hän voi käyttää voittaakseen ne kivut, ongelmat ja sekaannukset, jotka ovat olleet hänen vaivoinaan.

Journey Back in Time on kuvattu New Yorkissa, New Jerseyssä ja Los Angelesissa, Yhdysvalloissa sekä Helsingissä ja Turussa Suomessa.

Tämän on Emilia Ukkosen toinen näyttely Forum Boxissa. Ukkosen teoksia on ollut aiemmin esillä Forum Boxin Parvella vuonna 2014.

 

 


 

Emilia Ukkonen on opiskellut Kuvataideakatemiassa Helsingissä ja Tukholman Kuninkaallisessa Taidekorkeakoulussa. Tällä hetkellä hän työskentelee Helsingissä. Hän käyttää päävälineenään liikkuvaa kuvaa, mutta hän on kotonaan myös muidenkin tekniikoiden parissa. Ukkosen töitä on ollut esillä Suomessa ja ulkomailla esimerkiksi Rotterdamin kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla ja Helsingin lyhytelokuvapäivillä, Helsingin Taidehallissa, Helsingin taidemuseon Kluuvin galleriassa, Kunsti Modernin taiteen museossa Vaasassa, Prahan triennaalissa, Galerie Crèvecoeurissä Pariisissa ja National Museum of Contemporary Bulgarian Art Sofiassa. Ukkonen on Suomen taiteiljaseuran Palokärki-palkinnonsaaja.

 


SVE

Resan tillbaka i tiden ( Journey Back in Time, 2019)

Reinkarnationsterapi bygger på en tro på reinkarnationen och baserar sig på idéen att människor kan behandla de emotionella och psykologiska problemen de upplever när man använder hypnos för att uppnå upplevelser och trauman av tidigare liv.

Man tror att dessa oavgjorda ärenden i tidigare existens övergår till det nuvarande livet och medverkar i det olycklighet och besvär de känner.

Genom att bli medveten om vem de var, vad de gjorde och vad hände med dem under tidigare liv, kan de uppfatta saker om dem själva nutiden och använda denna kunskap för att hjälpa dem att komma över det smärta, problem och förvirring som oroar dem.

Resan tillbaka i tiden (Journey Back in Time) var filmad mellan New York och New Jersey i USA och i Helsingfors och Åbo i Finland. Denna är Emilia Ukkonens andra utställning i Forum Box.


Emilia Ukkonen har studerat vid Bildkonstakademin i Helsingfors och det Kungliga Konsthögskolan i Stockholm. Nu bor och jobbar hon i Helsingfors. Hon använder rörliga bilder som sin huvudsaklig medel men jobbar lika gärna med andra medel också. Ukkonens verk har varit utställda både i Finland och utomlands, t.ex. Film Festival Rotterdam, Helsingfors kort film festival, Kunsthalle Helsingfors, Design Museum Helsingfors, Helsingfors Stadsmuseums galleri Kluuvi, Konsti Modern Art Museum i Vasa i Finland, Prag Triennale och Galerie Crèvec?ur i Paris. Ukkonen är mottagaren av Palokärki Priset delad ut av Finska Konstföreningen.